DETOX & RELAX

Doveli smo svet kod nas – zbog Vas!

U svetskim metropolama, poput Londona, Tokija, Njujorka, Vegasa i sl., postoje zdravstveni centri koji se dugi niz godina bave preventivnim lečenjem pacijenata koji žele da poboljšaju svoje opšte zdravstveno stanje. Ova vrsta lečenja se zasniva na infuziono intravenskim terapijama (infuzija tretman), koji je prilagođen potrebama i zahtevima pacijenata.

Intravenozna primena esencijalnih vitamina, minerala, elektrolita pomaže da se ublaže simptomi mnogih problema i da se obezbedi 99,99% apsorpcije unetih hranljivih materija putem krvi, što se ne može reći za iskoristivost oralno unetih suplemenata. Čak i kada je telo zdravo, može se sprečiti resorpcija neophodnih materija unetih putem ishrane.

Grand Medical  misli na Vaše zdravlje

Grand Medical  kombinuje konvencionalni  i holistički pristup ne samo u cilju  lečenja pacijenata, već i rešavanju psiho-fizičkog stanja organizma koje se ne smatraju bolestima, već nastaju kao posledica disbalansa u organizmu izazvanog različitim faktorima.

Naš centar je specijalizovan za korišćenje I.V. terapije (infuzija terapije) i može da obezbedi veliki broj zdravih opcija i benefita korisnicima. Uz konstantan nadzor lekara napravićemo za Vas koktel vitamina, elektrolita i menerala kako biste očistili svoj organizam od toksina, povratili energiju, ojačali imuni sistem i puni elana se vratili svojim svakodnevnim obavezama.

Prevencija je pola zdravlja

Telo ima izvanrednu sposobnost da se reši toksina i napravi neophodan balans. Međutim, u savremenom načinu života naše telo postaje sve ugroženije, što rezultira fizičkim i mentalnim zdravstvenim problemima poput hroničnog umora, nervoze, netolerisanje stresa, pada koncentracije, usporavanje metabolizma, čestih prehlada i infekcija, ali i ozbiljnijih patoloških promena.

Detox & Relax kao stil života!

Redovni detox i čišćenje organizma su jako važni kako bi zdravlje bilo na optimalnom nivou. Mnogi ljudi koriste Detox programe kao godišnje čišćenje organizma ili kao početni korak ka zdravijem načinu života.

Ovaj program je dizajniran za sve vas, kojima je potrebno vreme i mesto da se izmestite iz svog života i povratite ravnotežu, opustite se, obnovite energiju i napunite svoj duh. Program uključuje niz terapija i aktivnosti kako biste uklonili stres, nadopunili osiromašeni nivo energije i ojačali imuni sistem.

Potrebno je da usvojite filosofiju zdravog načina života, izolujete se iz svog okruženja i udovoljite potrebama Vašeg organizma, kako biste bili spremni da odgovorite na sve životne izazove.

Našim centrom upravljaju profesionalci koji rade sa strašću, a u prijatnom ambijentu i ugodnoj atmosferi, daleko od gužve i ometanja, uz profesionalni i personalizovani odnos uspešno ćemo raditi na potrebama Vašeg tela i uma.

U zavisnosti od Vaših potreba kreiraćemo dinamiku, količinu i trajanje naših usluga koja će za Vas biti najefikasnija i najpovoljnija.

Vaše je samo da se opustite i uživate!

Birajte mudro! Birajte Detox & Relax program!

Pored poboljšanja Vašeg psiho – fizičkog stanja najefikasnijom intravenoznom terapijom,  Detox i Relax  program sadrži i pažljivo birane aktivnosti, koje će Vas relaksirati i u kojima ćete uživati.

Duge šetnje sa profesionalnim vodičem po netaknutoj prirodi, , vožnja džipovima u predelima koji oduzimaju dah,  plivanje u bazenu, propisane vežbe… uz kombinaciju namirnica po jelovniku posebno skrojenom za Vas, učiniće da Vaš organizam poboljšate kroz tri osnovna stuba zdravlja – fizička aktivnost, mentalna higijena i suplementacija odgovarajućim terapijama.

Tu smo za Vas!

 

PRIJATELJI ORDINACIJE
Izbornik
Call Now Button